3Day Retreat Your Health

Nieuw retreat in najaar 2020

  Unieke 3-daagse Health Retreat

  Inspirerende Food & Lifestyle workshops

  100% Selfcare (Yoga, Massage en Stilte)

     Persoonlijke coaching door Kim & Anne

    Heerlijke healthy maaltijden

Het is tijd voor verandering

Wordt je opgeslokt door het leven van alledag?
Lukt het niet om de tijd te vinden voor de gezonde leefstijl waar je zo naar verlangt?
Je energie gaat op aan je drukke baan.
Je hebt geen puf meer voor die gezellige afspraak en je geeft alles voor je gezin.

De tijd voor jezelf schiet erbij in. Je voelt je moe, bent ontevreden over je lijf en stress voert de boven toon. Je neemt je steeds weer voor om gezonder te eten, meer te bewegen, tijd voor jezelf in te plannen. Het lukt niet. Je krijgt het niet voor elkaar. Het voelt als een strijd met je zelf om te voldoen aan de verwachtingen. Van jezelf en je omgeving.

Jouw energieke leven begint hier

In 3 dagen naar je gezonde leefstijl

In 3 dagen naar je gezondere leefstijl. Even weg uit de hectiek van de dag.
In alle rust en luxe tot jezelf komen. Toegeven aan je verlangen naar een gezonder leven.

Bevrijd van druk, geïnspireerd, gemotiveerd om met nieuwe energie het leven weer volop tegemoet te gaan. Met nieuwe kennis en ervaring. Verlost van belemmeringen.

We geven je een stevig fundament voor die gezonde leefstijl, die jij je eigen maakt. Je rekent af met het gebrek aan energie. Je durft te kiezen voor jezelf zonder schuldgevoel. Strubbelingen met gewicht en lichamelijke ongemakken.

Je ontwikkelt een leefstijl en mindset die je met gemak kunt toepassen. Vol energie kun jij nieuwe uitdagingen aan!

Een opgeladen batterij. De basis is goed, je kunt het leven aan.

Een oplossing die écht werkt

Je voelt dat het nu tijd is om voor je zelf te kiezen. Je niet meer te laten weerhouden. Door te kiezen voor dit retreat investeer je in je gezondheid en bespaar je geld, tijd en negatieve energie op de lange termijn.

Experts op het gebied van leefstijl & mindset

 • Stoppen met je zoektocht
 • Geen diëten meer
 • Geen hapsnap info
 • Geen quickfixes
 • Wél een Quickstart
 • Ontdek de leefstijl die bij jou past

Zonder afleiding. Met volle aandacht en ontspanning werken aan jezelf. Optimaal profiteren van jouw 3Day retreat. Onder professionele en enthousiaste begeleiding van Anne & Kim.

Love Your Body And Teach Your Mind To Respect It

Unieke kans

Retreat your health is ontstaan uit de behoefte om jouw de tijd en rust te geven om je gezonde leefstijl eigen te maken. Uit ervaring weten we dat het soms lastig is om
de omslag te maken.

In een prachtige omgeving vol ontspanning volg je workshops over voeding, mindset en leefstijl.
Proef de heerlijke huisgemaakte biologische maaltijden en maak een wandeling door het prachtige Twentse landschap.

Tijdens het weekend bieden we je op verschillende manieren waardevolle informatie over het veranderen van je huidige leefstijl.  Je volgt workshops en gaat dieper in op jouw persoonlijke gezondheidsdoelen. Natuurlijk heb je de mogelijkheid voor het stellen van individuele vragen.

Voor een diepe ontspanning sluit je de dag af met Yin Yoga. Ook wordt er gebruikt gemaakt vanmeditatie technieken en doe je mee met een heerlijke sportieve activiteit.
Wil je daarbij een heerlijke massage? Ook dat is mogelijk.

Aan het einde van het weekend heb je een persoonlijk plan van aanpak en ga je uitgerust en opgeladen weer naar huis. Klaar voor de kickstart van jouw energieke leven!

Kim en Anne zijn fijne mensen en erg prettig in omgang. Ze voelen je goed aan en hebben veel kennis over voeding en leefstijl. Dit delen ze op een prettige manier met voorbeelden uit de praktijk. Dit weekend zou iedere vrouw zichzelf moeten gunnen. Om te ervaren, stil te staan en te voelen hoe goed dit voor jezelf is.” – Soenita

Wat een geweldige ervaring! Anne en Kim zijn zó professioneel en betrokken bij de groep. Ook de (gezonde) workshops hebben mij veel inzichten gegeven in hoe een gezonde levensstijl kan implementeren en behouden! 
– Ruby

Dit weekend heb ik enorm genoten en op kunnen laden. Ik heb geen seconde spijt gehad van mijn deelname aan dit bijzondere retreat. Ik heb stil kunnen staan om mete realiseren waar ik op dat moment stond. Er was rust en tijd om dingen te overdenken waar ik al een tijdje mee liep maar in het dagelijks leven geen tijd voor nam. En juist dat zijn de dingen waardoor ik beslissingen heb gemaakt. De volgende keer ben ik er zeker weer bij. Ik kijk er naar uit. Bedankt Anne & Kim. ” – Femke

Retreat Your Health gaat verder

Met Retreat Your Health gaan we verder dan andere retreats. Naast alle rust, luxe en ontspanning, word je ondergedompeld in de gezonde leefstijl. Je maakt deze je volledig eigen.

Zodat je na deze inspirerende tijd met ons weet hoe je alles uit je leven kunt halen. Vol energie.

Uit ervaring weten we dat door onze unieke benadering en jouw inzet succes verzekerd is. Je hebt alle tools voor handen om het met gemak toe te passen en vol te houden.

De accommodatie is een prachtige gerestaureerde boerderij in hartje Twente. Het is een gerenoveerd monumentaal erfgoed gericht op het samenspel tussen mensen en groen met een nostalgische sfeer.

Er is volop ruimte om te genieten van de rust, stilte en prachtige omgeving. Je verblijft in een ruime luxe slaapkamer van alle gemakken voorzien.

 • Sfeervolle en gerestaureerde boerderij

 • Volop rust en groen in het Twentse landschap

 • Huisgemaakte vegetarische en biologische maaltijden

 • Unieke workshops zoals Healthy Food en Voeding & Energie

 • Yin Yoga sessies en buitenactiviteiten voor optimale ontspanning

 • Inzicht in je gezondheidsdoelen en hoe je deze kan bereiken

 • Professionele coaching en begeleiding door Anne & Kim

De start van jouw energieke leven

Het Programma

VRIJDAG
Najaar 2020


Vrijdagmiddag 14.00
uur heten we je van harte welkom. We maken kennis met elkaar en je hebt de tijd om rustig aan te komen in onze prachtige gerenoveerde boerderij.

Na een verse biologische en vegetarische avondmaaltijd begin je jouw weekend in alle luxe en ontspanning. Je mag namelijk onbekommerd gaan genieten van een 3 uur durende behandeling bij de nabijgelegen Spa Boerderij.

ZATERDAG
Najaar 2020


Zaterdagochtend
 starten we de dag met een heerlijke stilte-wandeling door het Twentse landschap. Bij terugkomst staat er een huisgemaakt ontbijt voor je klaar en staat de rest van de dag in het teken van inspirerende en ontspannende activiteiten.

Je volgt een uitgebreide Voedingsworkshop vol praktische tips en persoonlijke adviezen om jouw voedingspatroon te optimaliseren. Na de workshop is het tijd om te lunchen en de rest van de dag te genieten van me-time. Je hebt de mogelijkheid je in stilte terug te trekken, te genieten van de omgeving of (optioneel) een ontspannende massage.

’S avonds genieten we met de groep van een verse biologische en vegetarische avondmaaltijd. We sluiten de dag af met een ontspannende yogales erop gericht om spanning los te laten en je batterij weer op te laden.

ZONDAG
Najaar 2020


Zondagochtend
 beginnen we de dag met een verfrissende en sportieve buitenactiviteit. Bij terugkomst mag je aanschuiven bij een uitgebreide zondagse brunch en genieten van een tafel vol met healthy lekkers.

Na de brunch is er een moment tijd voor jezelf en volg je een Creatieve Workshop. Deze workshop helpt om jouw persoonlijke leefwijze concreet te maken en nieuw opgedane inzichten toe te passen. Zo ga je met iets tastbaars naar huis.

Voordat we de dag gezamenlijk met elkaar afsluiten zorgen we voor een lichte biologische en vegetarische maaltijd.

14.30 uur blikken we met de groep terug op het Retreat en nemen afscheid van elkaar. Geïnspireerd, opgeladen en met nieuwe inzichten ga je terug naar huis.

Retreat Your Health 3Day

De retreat is op basis van volledige verzorging, laat je door ons in de watten leggen. Je hoeft nergens meer over na te denken! Dit is jouw weekend. Alle kamers zijn ruim opgezet en voorzien van een eigen badkamer en eenpersoons bedden.

 • 3 dagen volledige verzorging met coaching door Anne & Kim
 • Sfeervolle en moderne boerderij
 • Huisgemaakte biologische maaltijden
 • Healthy snacks & drankjes
 • Luxe kamers met eigen badkamer
 • Workshop Voeding & Energie
 • Kookworkshop Healthy Food
 • Do-in Yoga (ervaring niet nodig)
 • Buitensport activiteit
 • Voorbereidend E-book
 • Receptenbundel 3Day Retreat
 • Healthy Goodiebag
 • Aandacht en ruimte voor al jouw vragen
 • Massage (optioneel)

Prijzen en het volledige programma voor het nieuwe 3Day Retreat in 2020 worden binnenkort bekend gemaakt. Hou deze pagina dus in de gaten.

Binnenkort,-

Betaal veilig en snel via iDeal. Na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met de factuur voor jouw administratie. Na betaling is jouw plek definitief gereserveerd.