Over Retreat Your Health

Moe, radeloos en ongezond, dat is hoe wij ons jaren geleden voelden. Kim kampte met ernstige schildklierproblemen. Anne worstelde al jaren met darmklachten. Medische hulp was nodig, maar bleek niet voldoende.

We voelden ons beiden niet begrepen. We besloten het heft in eigen hand te nemen. Verandering van leefstijl bleek het antwoord. Onze paden kruisten bij een opleiding in orthomoleculaire voedingsleer. We bleken een gedeelde passie te hebben: Zoveel mogelijk vrouwen inspireren om middels een gezonde leefstijl meer geluk en energie uit hun leven te halen!Kim startte haar bedrijf Bij Wijze van Leven. Anne startte haar bedrijf Mindful Health. We hielden contact. Een bijzondere klik. We hadden dezelfde droom: een retreat. Speciaal voor vrouwen, door vrouwen om die leefstijl verandering mogelijk te maken!

Wij weten als geen ander wat leefstijl verandering voor je kan betekenen. Hoe aangenaam het leven kan zijn. Het gevoel dat je alles aan kan!

Kim is sinds haar transformatie vrij van medicatie. Voelt zich energiek. Positief en is bezig haar mooiste leven te leven. Anne heeft haar darmproblemen verholpen. Durfde na haar burn-out de stap naar een eigen bedrijf te maken en heeft meer energie dan ooit te voren.Deze ervaring gunnen wij jou ook. 
We nemen je mee op deze mooie reis zodat jij dit ook kunt realiseren.